Datorita dvs. vom fi in masura sa demonstram, odata pentru totdeauna, ca formula noastra este, la ora actuala, cu adevarat, procedeul cel mai eficient de combatere a efectelor trecerii timpului pe chipul dvs. De aceea, este absolut firesc sa fiti recompensata cu cadouri!

Va rugam sa cititi si sa bifati casutele de mai jos:

DA, doresc sa comand formula antirid Reactin.

Nu risc nici un singur leu. Am la dispozitie 3 luni pentru a verifica faptul ca datorita formulei  Reactin ridurile mele de expresie si de imbatranire vor disparea progresiv. In caz contrar, va fi suficient sa va returnez produsele comandate, incepute sau chiar goale, pentru a-mi fi integral si fara discutii rambursata valoarea lor.

Nu trimit banii acum, voi achita comanda mea la primirea coletului (+19,90 lei taxe de expediere).

antirid Daca aleg sa comand 2 sau 3 tuburi Reactin, voi primi gratuit, capsulele PhysioReactin. Acest cadou, in valoare de 89 lei, imi va desavarsi frumusetea. Prin substantele active continute, PhysioReactin asigura un nivel ridicat de antioxidanti si minerale, vitali pentru mentinerea tineretii organismului.

Pentru inregistrarea comenzii dumneavoastra de Reactin, va rugam sa alegeti varianta de produs dorita si sa completati formularul de mai jos:

antirid
Comanda mea va fi livrata prin Curier direct la domiciliu, fara a fi necesar sa ma deplasez. Curierul va putea sa ma contacteze telefonic pentru a hotari cel mai bun moment pentru livrarea coletului.

Indic mai jos modalitatea de plata, pentru a beneficia de avantajele care decurg din aceasta:

Nu aţi ales modalitatea de plată
 

Achit comanda mea in momentul livrarii.

Voi plati, in plus fata de comanda mea, taxele de expediere prin curier in valoare de 19.90 RON.

Doresc sa primesc comanda mea in urmatoarele 48h.

Voi plati, pe langa taxele de expediere, 5.90 RON, reprezentand valoarea suplimentului pentru livrare prioritara.

 
 

Pentru inregistrarea comenzii, va rugam sa completati formularul de mai jos
cu adresa din buletin/carte identitate:

 
Nume *
Prenume *
Data nasterii *
Sex *
M F
Judet *
Localitate *
Localitate *
Strada *
Numar
Bloc
Scara
Ap
Etaj
Cod Postal
Sursa
Telefon *
E-mail *
 
Completati formularul de mai jos cu datele adresei la care doriti livrarea.
Judet livrare
Localitate livrare
Localitate livrare
Strada livrare
Numar livrare
Bloc livrare
Scara livrare
Ap livrare
Etaj livrare
Cod Postal livrare
Telefon livrare
Va rugam sa completati corect, astfel incat sa puteti fi localizat de catre curier. In conditiile in care nu sunteti gasit la adresa de livrare indicata, coletul dvs. va fi redirectionat catre cel mai apropiat centru al curierului.
 

Prin completarea acestui formular, îmi dau acordul expres şi neechivoc ca datele mele personale, completate de mine pe cupon, să fie prelucrate de S.C. Direct Office S.R.L. (înregistrat ANSPDCP cu nr. Notificare 1004) în scopul transmiterii ocazionale de oferte, mesaje publicitare şi de marketing, informaţii despre promoţii prin poştă, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele sale sau ale altor societăţi comerciale. Am luat la cunoştinţă de drepturile pe care le am cf. Legii 677/2001: dreptul de intervenţie asupra datelor (art. 14), dreptul de informare (art. 12), de acces la date (art. 13), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), de opoziţie (art. 15), de a mă adresa justiţiei (art. 18). Am fost informat că pot exercita aceste drepturi, în mod gratuit, printr-o simplă cerere semnată, datată şi expediată operatorului la CP 75, OP 83 Bucureşti. Sunt de acord să primesc ocazional mesaje publicitare şi de marketing prin poştă, telefon şi/sau e-mail din partea S.C. Direct Office S.R.L. şi a partenerilor săi. Nebifarea niciuneia dintre opţiunile de mai jos reprezintă acordul implicit.

termeni si conditii...